Új trendek, megújult otthon Le a régivel, elő az újjal… Íme néhány lakberendezési tipp és trend!

Gazdag árnyalatok, ékszertónusok

A drámai hatású ékszertónusok a lakberendezők megunhatatlan kedvencei! Bár a szürke és a hasonló visszafogott árnyalatok biztonságos választásnak számítanak, nem kell leragadnunk a semleges színeknél, amikor otthonunk belső tereit megtervezzük! Az olyan trendi árnyalatok, mint az elegáns smaragdzöld, a mutatós sötétkék, a bársonyos vörös, a kifinomult karamell vagy a feltűnő ibolyaszín otthonos hangulatot és kozmopolita atmoszférát teremtenek minden lakásban. A kísérletező kedvűek bártan próbálkozhatnak akár a lila különböző változataival is.

 

Színeket a konyhába!

A fehér legyőzhetetlen örök klasszikusnak számít a konyhában, minthogy tisztaságot és eleganciát sugároz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a merészebb árnyalatok ne férnének meg a lakás ezen helyiségében! Az independent.com szerint eljött az ideje, hogy életet csempésszünk a visszafogott konyhai berendezésbe! A megújult külsőhöz választhatunk mahagóni, szürke, krémszínű, vagy akár kék bútorokat vagy burkolatokat is, ezzel a konyhánk friss és egyedi megjelenésű lesz.

Virágok és trópusi minták

A virágos minta láttán szinte halljuk, amint Miranda Priestly lenézően felsóhajt: „Virágok, tavasszal? Milyen eredeti…” De tűnjön bármilyen elcsépeltnek is ez a díszítőelem, kétségtelen, hogy a virágminta vidámsággal, színekkel és jókedvvel tölti meg a szobákat, így évek óta nagy sikernek örvend a dekoráció világában. És ahogyan a virágok, úgy a népszerű trópusi motívumok sem tűnik el a lakberendezési boltok polcairól. A nagyméretű levélnyomatok, valamint az egzotikus minták a tányérkészlettől kezdve a zuhanyfüggönyön át egészen az ágyneműhuzatig szinte bárhol helyet kaphatnak a lakásunkban, akár a burkolaton is...

Japán tökéletlenség  

A japán vabi-sabi szemlélet középpontjában a tökéletlenség ünneplése áll. Ez az ősi filozófia – melynek jelszava: „szépség a tökéletlenségben” – mára a lakberendezés világában is tetten érhető. A vabi-sabit könnyen becsempészhetjük otthonunkba néhány rusztikus megjelenésű bútorral, természetes anyaggal, esetleg egy-egy autentikus, kézzel festett vagy kézzel készített tárggyal. A lényeg, hogy bátran engedjünk teret az apróbb hibáknak is!

Fémes részletek 

A fémes kiegészítők modern, divatos külsőt kölcsönöznek a lakás egyes helyiségeinek, a fürdőszobától kezdve a nappalin át a konyháig. A lakberendezők egyik nagy kedvence a sárgaréz, amely nemcsak a bútorokon, de a tükrökön, a lámpákon és az egyéb dekorációs tárgyakon is nagyon jól mutat, kifinomulttá és egyedivé varázsolja otthonunkat.

Természetközeliség

Kifejezetten divatosnak számít az olyan természetközeli anyagok használata a lakberendezésben, mint a fa, a kő, a bambusz vagy a márvány. Ezek a gyönyörű anyagok időtlennek számítanak, mégis rendkívül modern és friss hatást keltenek.

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0

http://katecheza.radom.pl/-/slot-gacor/http://project-wre.eng.chula.ac.th/slot-gacor/https://aaryatravel.com/slot-dana/https://belodent.org/-/slot-pulsa/https://www.sgquest.com.sg/-/slot-gacor-malam-ini/https://conference.edu.ge/public/-/slot-gacor-maxwin/https://sbvietnam.com.vn/slot-deposit-pulsa/https://vnr500.com.vn/.-/slot-deposit-pulsa/https://talurluxurycars.com/-/link-slot-gacor/https://esrobbins.com/.-/slot-gacor-2022/https://allproductkey.com/slot-resmi-2022/https://yedthai69.com/-/slot-gacor/http://opm.rid.go.th/assets/slot-gacor-hari-ini/http://imc-motors.com/slot-deposit-dana/https://mkupth.com/slot-deposit-pulsa/https://conference.edu.ge/public/upload/slot-deposit-pulsa/http://pokerprof.ru/bo-slot-gacor/https://euro-truck.pl/bocoran-slot-gacor/http://bioinfo.icgeb.res.in/bo-slot-gacor/https://order1.ourshopee.com/situs-slot-gacor/http://03.pskov.ru/slot-gacor-2022/https://hollandpazsit.hu/-/slot-gacor/https://aaryatravel.com/slot-gacor-4d/https://belodent.org/slot-terpercaya/https://edcd.gov.np/-/link-slot-gacor/https://rbcl.gov.np/slot-gacor/https://www.qinsidestore.com/situs-slot-gacor/https://federfarma.bergamo.it/slot-deposit-pulsa/https://www.weekendin.it/slot88/https://grameen-info.org/slot-gacor/https://eko-bero.com/slot-gacor-2022/https://clubford.org/bocoran-slot-gacor/https://janeiroiturgintza.com/-/slot-gacor/