Álomszép színárnyalatok jönnek a 2021-es lakástrendben: mutatjuk a tölgymohától a kedélyes rózsaszínig

Ha az ember maga elé képzeli egy lakás fekete-fehér fényképét, láthat a stílusról árulkodó formákat, láthat egy jó vagy kevésbé előnyös elrendezést, felismerhet textúrákat.

Ugyanennek a lakásnak a színes fotóját megtekintve azonban a szoba, fürdő, nappali, konyha hangulatát is megérzi, hiszen minden egyes árnyalat befolyásolja, hogy egy helyiség atmoszférája milyen érzéseket fog képviselni, közvetíteni azok felé, akik belépnek, és kelteni azokban, akik időt töltenek benne. Úgy is mondhatnánk, hogy a helyiségek hallhatatlan, de látható dallamát a színei adják. Ha pedig egy egész otthon színeit tekintjük, akkor az maga egy megkomponált, vizuális zenemű. Akkor lesz élvezhető, ha átgondolt és harmonikus.

Mindenkinek lehetnek kedvenc árnyalatai, melyeket szívesen visz lakásába. Ezek a színek egyetlen tollvonásként áthúzzák és felülírják a mindenkori divatot, hiszen az a legfontosabb, hogy a lakó számára tetszetős legyen az otthona, és jól érezze magát benne.

Ha azonban az ember szeretné követni az aktuális trendet, akkor ezt is megteheti. 

Ami 2021 legdivatosabb lakásszíneit illeti, szebbnél szebb árnyalatok jönnek, a természetestől a klasszikuson át a meglepőig.

2021 olyan gyönyörű árnyalatokat sorakoztat fel, mint a tölgymoha, a sóvárgó kék, a kedélyes rózsaszín vagy épp a gyöngyszürke.

KOSÁR