8 fürdőszoba-trend, ami meghatározza 2021-ben a fürdőnket

A fürdőszoba az a hely, ahol a lakásunkban, házunkban észrevétlenül, de rengeteg időt töltünk, így nagyon fontos, hogy ennek kinézete milyen, fontos, hogy jó hatással legyen a napunkra, a közérzetünkre.

A fürdőszoba-trendek folyamatosan fejlődnek, tervezők és belsőépítészek folyamatosan rukkolnak elő jobbnál-jobb ötletekkel, de azért vannak általános trendek is, amelyeket láthatunk a friss irányokat érintően. Nézzünk meg hát néhány ilyen 2021-es trendet!

Az egyik legnagyobb trend mögött az idei évre már évek hosszú folyamata áll, hiszen a tervezők mindig igyekeztek megszüntetni azt a képet, amelyben a fürdőszoba csak egy zárt közeg volt, idén pedig már nagyon látszódik a fiatal, feltörekvő tervezők munkáján, hogy megpróbálják megtalálni a kapcsolatot a természettel, a külső térrel, a lakás/ház más részeivel.

Ez azt jelenti, hogy kezd elmosódni a határ belső és külső között, ahogy a képeken is látszik, ez esetenként lefüggönyzött üvegfalakkal vagy éppen az udvarra néző tágas fürdőszobával jelenik meg. A képeken látható dízájnok egyébként tényleg bátrak és vállalhatóak, de ahogy látható is, ezek feltétele mindenképpen a nagy tér.

Emellett a természethez való visszatérés abban is megjelenik a fürdőszobák esetében, hogy természetes anyagok jelennek meg a fürdőszobában is, élő növényekkel, amelyekhez létfontosságú a megfelelő napos és levegős környezet – ez egyébként már látható volt évek óta, de az idei évben igazán berobbant, ahogy látható is, egyes fürdőszobák már szinte a kert részét képezik.

De mi van akkor, ha nincs meg az a lehetőségünk, hogy egy erdőszéli házban vagy éppen bárhol letelepíthető mobilházban éljünk, akkor milyen trendek vonatkoznak ránk? Nos, a lakásokat érintően ahol erre mód van, ott is a falak üvegesítésében látják az irányt a tervezők, de ahol még ez sem valósítható meg, ott a képeken is látható módon a mindenféle akadályok és falak megszüntetésével a tágasság elérése a cél.

Ez történhet a szekrények, mosdótálak és minden más teljes eltüntetésével, de megjelennek a szögletes formák helyett a kerek alakok is.

És ebben is megjelennek a természetes anyagok, például a kő, de a rengeteg virág is irányt mutat a 2021-es évre. További trend még idén a fenntarthatóság, amely ugyan gyártónként mást és mást jelent, de a lényege a terveknek az volt, hogy meg kell próbálnunk minél több természetes dolgot visszacsempészni a fürdőszobánkba is és együttélést kialakítanunk a természettel annak kizsákmányolása helyett.

KOSÁR

http://katecheza.radom.pl/-/slot-gacor/http://project-wre.eng.chula.ac.th/slot-gacor/https://aaryatravel.com/slot-dana/https://belodent.org/-/slot-pulsa/https://www.sgquest.com.sg/-/slot-gacor-malam-ini/https://conference.edu.ge/public/-/slot-gacor-maxwin/https://sbvietnam.com.vn/slot-deposit-pulsa/https://vnr500.com.vn/.-/slot-deposit-pulsa/https://talurluxurycars.com/-/link-slot-gacor/https://esrobbins.com/.-/slot-gacor-2022/https://allproductkey.com/slot-resmi-2022/https://yedthai69.com/-/slot-gacor/http://opm.rid.go.th/assets/slot-gacor-hari-ini/http://imc-motors.com/slot-deposit-dana/https://mkupth.com/slot-deposit-pulsa/https://conference.edu.ge/public/upload/slot-deposit-pulsa/http://pokerprof.ru/bo-slot-gacor/https://euro-truck.pl/bocoran-slot-gacor/http://bioinfo.icgeb.res.in/bo-slot-gacor/https://order1.ourshopee.com/situs-slot-gacor/http://03.pskov.ru/slot-gacor-2022/https://hollandpazsit.hu/-/slot-gacor/https://aaryatravel.com/slot-gacor-4d/https://belodent.org/slot-terpercaya/https://edcd.gov.np/-/link-slot-gacor/https://rbcl.gov.np/slot-gacor/https://www.qinsidestore.com/situs-slot-gacor/https://federfarma.bergamo.it/slot-deposit-pulsa/https://www.weekendin.it/slot88/https://grameen-info.org/slot-gacor/https://eko-bero.com/slot-gacor-2022/https://clubford.org/bocoran-slot-gacor/https://janeiroiturgintza.com/-/slot-gacor/