2021 LAKBERENDEZÉSI TRENDJEI – ÍME, A TOP7

Természetes és fenntartható

Idén minden a fenntarthatóságról szól, így az olyan anyagok lesznek a legtrendibbek, mint például a fa és a kő. Ezek számos bútoron vissza fognak köszönni, de ezeken kívül természetesen a rattanból és a bécsi szövetből készült darabok is a slágerlisták élén maradnak.

Világos fa és sötétkék

2021 egyik legkedveltebb kombinációja a világos fa és a sötét színek lesznek, ezen belül is a sötétkék. De számos más árnyalat, például a sötétzöld, a rozsdavörös és a magenta is remekül mutatnak a fabútorokkal, így ezeket is bátran alkalmazhatjuk.

Indusztriális dizájn

Tény, hogy az indusztriális stílus már korábban is menő volt, most azonban visszatér. A beton, a fémpolcok és az egyenes vonalvezetésű bútorok “gyárfeelinget” kölcsönöznek minden helyiségnek, mindezek ellenére rendkívül stílusos hatást is keltenek.

Tapéta

2021-ben nagy visszatérését ünnepli a tapéta! Ez azonban nem azt jelenti, hogy az összes falat le kell tapétáznunk. Épp ellenkezőleg, csak egy-két kisebb területen alkalmazzuk, ezáltal kihangsúlyozva lakásunk bizonyos részeit. Még akár fotótapétát is használhatunk, ugyanis az ismét trendi, így akár az álomstrandunkat is felragaszthatjuk a falra.

Függőnövény

A függőnövények már 2020-ban is nagy rajongótábornak örvendtek, így ez a trend 2021-ben is megmarad. Kedvenc növényeinket ne hagyjuk a földön, hanem inkább lógassuk le őket a mennyezetről. Tovább tudjuk fokozni ezt a trendet, ha például makramé technikával készített virágtartókat használunk erre a célra.

 Rusztikus étkező

Egy fából készült rusztikus stílusú étkezőasztal szintén 2021 trendjei közé sorolandó, főleg azok a típusok, amelyeken jól látható a fa erezete, és nem megszokott formájuk van, hanem teljesen egyediek. Ezeket a rusztikus bútorokat bátran lehet vegyíteni indusztriális elemekkel is, például fémlábakkal.

Kényelem

2020-ban egyet mindannyian megtanultunk: rendkívül fontos, hogy az otthonunk kényelmes és barátságos legyen. Ezt a legkönnyebben puha és kellemes tapintású textíliák használatával tudjuk elérni, mint például a bársony, a teddy és a pamut.

KOSÁR

http://katecheza.radom.pl/-/slot-gacor/http://project-wre.eng.chula.ac.th/slot-gacor/https://aaryatravel.com/slot-dana/https://belodent.org/-/slot-pulsa/https://www.sgquest.com.sg/-/slot-gacor-malam-ini/https://conference.edu.ge/public/-/slot-gacor-maxwin/https://sbvietnam.com.vn/slot-deposit-pulsa/https://vnr500.com.vn/.-/slot-deposit-pulsa/https://talurluxurycars.com/-/link-slot-gacor/https://esrobbins.com/.-/slot-gacor-2022/https://allproductkey.com/slot-resmi-2022/https://yedthai69.com/-/slot-gacor/http://opm.rid.go.th/assets/slot-gacor-hari-ini/http://imc-motors.com/slot-deposit-dana/https://mkupth.com/slot-deposit-pulsa/https://conference.edu.ge/public/upload/slot-deposit-pulsa/http://pokerprof.ru/bo-slot-gacor/https://euro-truck.pl/bocoran-slot-gacor/http://bioinfo.icgeb.res.in/bo-slot-gacor/https://order1.ourshopee.com/situs-slot-gacor/http://03.pskov.ru/slot-gacor-2022/https://hollandpazsit.hu/-/slot-gacor/https://aaryatravel.com/slot-gacor-4d/https://belodent.org/slot-terpercaya/https://edcd.gov.np/-/link-slot-gacor/https://rbcl.gov.np/slot-gacor/https://www.qinsidestore.com/situs-slot-gacor/https://federfarma.bergamo.it/slot-deposit-pulsa/https://www.weekendin.it/slot88/https://grameen-info.org/slot-gacor/https://eko-bero.com/slot-gacor-2022/https://clubford.org/bocoran-slot-gacor/https://janeiroiturgintza.com/-/slot-gacor/